Yukarı Çık

TARKEM  »  Bilgi Merkezi  »  Basın Bültenleri  »  Kemeraltı'nı Keşfet Fotoğraf Sergisi

Kemeraltı'nı Keşfet Fotoğraf Sergisi

İFOD - TAV Havalimanları-TARKEM işbirliği ve ARKAS Holding’in katkılarıyla gerçekleştirilen “Kemeraltı’nı Keşfet” Fotoğraf Sergisi, 4 Şubat 2016 tarihinde Adnan Menderes Havalimanı kültür-sanat platformu TAV Galeri İzmir’de sanatseverlerle buluştu.

Sergi, İzmir’in en önemli kent değerlerinden biri olan Kadifekale- Basmane - Konak üçgeni arasında kalan 270 hektarlık Tarihi Kemeraltı Yenileme Alanını içeren 54 eserden oluşuyor. Sergide Atilla Özdemir, Ahmet Turan Menekay, A. Beyhan Özdemir, Celal Erdem, Cemil Akyüz, Cumhur Alpdoğan, Fatoş Kalınkaya, François Nadeau, Gabriel Brau, Giulio Veggi, İstvan Kerekes, Levent Çanakkalelioğlu Meliha Aladağ, Nicholas M. J. Berlingieri, Nilgün Özdemir, Özlem Koşar, Resul Parmaklı, Süleyman Bilgen, Virgillio Bardossi, Wojtek Laski, Yusuf Tuvi olmak üzere yerli ve yabancı 21 fotoğraf sanatçısı yer alıyor.

Serginin açılış töreninde konuşan TARKEM Yönetim Kurulu Başkanı Samim SİVRİ, “İFOD, TAV Havalimanları, TARKEM işbirliği ve ARKAS Holding’in katkıları ile gerçekleştirilen bu sergi ile eski kentin göz kamaştırıcı güzelliğinin tanıtımı Havalimanından başlamış olacak. İzmir’in önemli kurum ve kuruluşlarının bir araya gelerek bölgeye olan farkındalığı arttıracak olan çalışmalarda aktif olarak rol almaya başlamaları memnuniyet verici. Bu işbirliklerinin artarak devam etmesini diliyoruz.” dedi.

İzmir’in tarihi, kültürel ve ticari merkezi olan Tarihi Kemeraltı fotoğraflarından oluşan “Kemeraltı’nı Keşfet” sergisi 4 Mart tarihine kadar İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde bulunan TAV Galeri’de ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.

E-Bülten'e üye olmak için e-posta adresinizi giriniz.